Photobucket

Uppe med tuppen

Happ, då sitter man här helt själv, ska snart dra till skolan och älsklingen ligger fortfarande inne i sängen och sussar så sött. Om jag är avundsjuk? Klart som fasen att jag är det, skulle hellre ligga och gosa med honom, men då blir inte uppsatsen skriven och klar i tid. Så det är bara att le, äta upp frukosten och göra sig presentabel igen.

Idag blir det en massa småplock som ska göras. Fick en förtidig födelsedagspresent av svärmor och svärfar, cliniques tre-stegsset med tvål, ansiktsvatten och fuktcréme. Det enda som hjälper mot mina finnar, använder jag inte det så ser jag ut som jag har fått böldpest.. Tyvärr hade älsklingen, som fick den stora äran att införskaffa presenten eftersom hans mor och far bor en bit bort, råkat få för fel hudtyp. Så idag ska jag in och byta.

Men visst är det väl supersött när ens älskling verkligen anstränger sig för att man ska få en fin födelsedagspresent? Det är nog det gulligaste någon har gjort för mig :)

Kommentarer
Postat av: Daniel

ååh gulligt!

2009-01-02 @ 11:03:49
URL: http://danielfagerholm.webblogg.se/
Postat av: EMME SVAR

tackar ^^ :D

2009-01-02 @ 11:59:02
URL: http://emmephoto.blogg.se/
Postat av: Julia

Egentligen är det inte vad man får i present som spelar någon roll, utan tanken till att du ska få den för att någon bryr sig om dig :)

2009-01-02 @ 12:24:54
URL: http://tresfresas.blogg.se/
Postat av: Jenny

ja d e gulligt när killen verkligen försöker:)

Är d från apoteket du köper den rengöringen? Jag har också fått lite problem med finnar nu och skulle vilja ha ngt som verkligen funkar!

2009-01-02 @ 12:31:14
URL: http://grynet86.blogg.se/
Postat av: Marielle

Glöm inte att vara med i min tävling och ha chansen att vinna preiser värda 500kr! :-)

2009-01-02 @ 12:59:34
URL: http://marielletorgersson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0